JavaScript nie je pravdepodobne povolený.
Pre bezproblémový chod stránok je vyžadovaný. Prosím, povoľte používanie JavaScriptu vo Vašom prehliadači.
Prihlásiť sa a sledovať stav pokladničky, objednávok, výberov.
Bonatex.sk
Obliečky a posteľná bielizeň
V košíku máte
0 ks tovar  za  0 €

Ochrana osobných údajov


Prevádzkovateľ internetového obchodu www.bonatex.sk, spoločnosť Astratex s.r.o., uchováva a spracováva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. 101/2000 Zb., v znení neskorších predpisov a ostatnými právnymi predpismi platnými na území Českej republiky a je od 24. 9. 2001 registrovaná Úradom pre ochranu osobných údajov v Prahe pod reg. číslom 00011667/001.

Podmienky ochrany osobných údajov

Všetky osobné údaje, ktoré ste nám poskytol/-a, alebo ktoré sme o Vás získali v rámci návštevy našich internetových stránok spracováva spoločnosť ASTRATEX s.r.o. so sídlom Praha 9 – Vysočany, Sokolovská 270/201, PSČ 190 00, IČ: 259 44 355, poštovou adresou: Astratex s.r.o., Jugoslávská 15, 547 01 Náchod, ktorá je správcom (ďalej ako "Správca"). Účelom spracovania osobných údajov je predovšetkým plnenie kúpnej zmluvy, vedenie stavu vášho zákazníckeho účtu, dodanie tovaru a plnenie zákonných povinností plynúcich zo zodpovednosti za vady (prípadné reklamácie). Správca je oprávnený spracovávať osobné údaje po dobu nevyhnutnú na dosiahnutie účelu uvedeného v predchádzajúcej vete. Máte práva podľa §§ 11 a 21 a násl. zákona č. 101/2000 Zb. o ochrane osobných údajov tj. najmä že máte právo prístupu k osobným údajom a právo na opravu nepresných osobných údajov, blokovanie nesprávnych osobných údajov, ich likvidáciu, atď. V prípade pochybností o dodržiavaní Vašich práv v oblasti ochrany osobných údajov sa môžete obrátiť na Správcu so žiadosťou o nápravu či vysvetlenie. Osobné údaje môžu byť prípadne spracované na základe poverenia Správcu podľa § 6 zákona č. 101/2000 Zb., tzv. spracovateľom, pričom Správca vždy zaistí adekvátne podmienky ochrany Vašich osobných údajov. Poskytnutie osobných údajov vo vyššie uvedenom rozsahu je pre realizáciu uvedeného účelu plnenia zmluvy a zodpovednosti za vady nevyhnutné. Dozorným orgánom je Úrad na ochranu osobných údajov. Ďalej Vás informujeme, že ak neodškrtnete pri registrácii políčka pri Astratex.sk a/alebo Bonatex.sk, je Správca oprávnený spracovať Vaše meno, priezvisko, adresu a e-mailovú adresu za účelom ponuky produktov a služieb Správcu (i poštou) a zasielanie obchodných oznámení elektronickými prostriedkami na Váš email v zmysle zákona č. 480/2004 Z. z.


Pri spracovaní osobných údajov pre marketingové účely, ponúkanie výrobkov a služieb a zasielanie obchodných oznámení máte všetky vyššie uvedené práva s tým, že súhlas pre uvedené účely je úplne dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek písomne odvolať na adrese Správcu a pre zasielanie obchodných oznámení e-mailom aj v rámci každého obchodného oznámenia, ktoré Vám od nás e-mailom príde. Vaše osobné údaje môžu byť spracované po dobu do odvolania Vášho súhlasu.

Účel spracovania osobných údajov

1. Plnenie kúpnej zmluvy, vedenie stavu zákazníckeho účtu, dodanie tovaru a plnenie zákonných povinností plynúcich zo zodpovednosti za vady (prípadné reklamácie). Pre tieto účely sú údaje spracované po dobu, ktorá je nevyhnutná na to, aby došlo k naplneniu uvedených účelov.

2. V prípade udelenia súhlasu (napr. udeleného v rámci súťaží, marketingových akcií a pod.) alebo v prípade spracovania mena, priezviska, adresy a e-mailovej adresy subjektu údajov a nevyjadrenia nesúhlasu so spracovaním za účelom: marketingového využitia, ponúkania výrokov a služieb a zasielania obchodných oznámení. V danom prípade sú údaje spracované po dobu do odvolania súhlasu, ktoré môže byť urobené písomne na adrese Správcu či v rámci každého jednotlivého obchodného oznámenia zaslaného e-mailom.

Rozsah údajov

Osobné údaje sú spracované v rozsahu, v ktorom subjekt osobné údaje Správcovi poskytol, tj. hlavne v rozsahu registrácie zákazníka na astratex.sk či bonatex.sk a sú spracované vždy v rozsahu nevyhnutne potrebnom pre naplnenie daného účelu a ak sa pre určitý účel spracovania vyžaduje súhlas, potom v rozsahu, ktorý je v predmetnom súhlase špecifikovaný. Môže ísť najmä o meno, priezvisko, adresu, e-mailovú adresu, telefónne číslo, faxové číslo, číslo bankového účtu, pohlavie, firmu (ak je nákup realizovaný na firmu), dátum narodenia a ďalej údaje týkajúce sa uskutočnených nákupov, tj. druh, cena tovaru, dátum nákupu, údaje o stave zákazníckeho účtu.

Informačná povinnosť

Každý subjekt údajov má práva podľa § 11 a § 21 a násl. zákona č. 101/2000 Zb., o ochrane osobných údajov tj. hlavne právo prístupu k osobným údajov a právo na opravu nepresných osobných údajov, blokovanie nesprávnych osobných údajov, ich likvidáciu, atď. V prípade pochybností o dodržiavaní jeho práv v oblasti ochrany osobných údajov sa môže na Správcu obrátiť so žiadosťou o nápravu či vysvetlenie. V prípade, že sú osobné údaje spracované pre účely marketingového využitia, ponúkania výrobkov a služieb a zasielanie obchodných oznámení a ak je k takémuto spracovaniu vyžadovaný súhlas, potom udelenie súhlasu je úplne dobrovoľné a tento súhlas môže byť odvolaný podľa podmienok uvedených vyššie. Osobné údaje môžu byť prípadne spracované na základe poverenia Správcu podľa § 6 zákona č. 101/2000 Zb., tzv. spracovateľovi, u ktorých Správca vždy zaistí adekvátne podmienky ochrany osobných údajov. Dozorným orgánom je Úrad pre ochranu osobných údajov – www.uoou.cz



Pokladnička5% z hodnoty každého nákupu do Vašej Pokladničky
PoštovnéPri objednávke nad 69 €  poštovné zadarmo!
SklademVšetok zobrazený tovar skladom!
DoručeníVianočné darčeky zakúpené u nás môžete vymeniť či vrátiť až do 15. 1. 2018.

 

Mapa stránok Copyright © 2008-2017 ASTRATEX s.r.o.
Bonatex.sk je významný predajca obliečok, prestieradiel a bytového textilu. Ponúka výrobky českej značky Bonatex a mnohých ďalších známych európskych značiek, u ktorých vždy ručí za kvalitu produktov. Vyberať môžete z nepreberného množstva vzorov a farieb.


Prevádzkovateľom Bonatex.sk je internetový obchod Astratex.cz. Na Astratex.sk zakúpite kvalitnú spodnú bielizeň a plavky pre dámy aj pánov.

Vánoční výprodej se slevou až 35 %

do Vianoc